Onze winkel In hartje Oud-Beijerland

Lekker & Leuk is dé cadeauwinkel waar jij een origineel cadeau kan scoren voor welke gelegenheid dan ook! Wij zijn gevestigd in de overdekte Veilingpassage in het mooie centrum van Oud-Beijerland.

In onze winkel bieden wij een breed assortiment aan producten aan, waardoor jij altijd iets leuks kan vinden voor jezelf of voor een ander. Van thee en koffie tot bier en wijn, en van gedroogde bloemstukken in mooie vazen tot vrolijke verzorgingsproducten gemaakt door mensen met een afstand op de arbeidsmarkt. Wij vinden het belangrijk en leuk om producten aan te bieden met een verhaal en om lokale ondernemers te supporten. Zo verkopen wij bijvoorbeeld in onze winkel Hoeksche Chips, koffie van de Hoeksche Branders, thee van Maison De Thé en lokale speciaal biertjes van DAPS Speciaalbier.

Van de producten in ons assortiment stellen wij leuke pakketgeschenken samen voor gelegenheden zoals bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijk, verhuizing en Vader- en Moederdag. Niet alleen voor particulieren stellen wij pakketten samen, maar ook voor zakelijke klanten kunnen wij wat betekenen. Denk hierbij aan een geschenk voor een afscheid, pensioen, bedankje en seizoensgebonden geschenken zoals een kerstpakket.

Naast dat je in onze winkel heerlijke geurbelevingen kan opdoen door de amberblokjes, geurkaarsen, reed diffusers en 'little hotties', verkopen wij ook lekkere producten voor de smaakbeleving. Elke woensdag t/m zaterdag ligt onze vitrine vol met lekkere cupcakes en brownies van Torte Di Patricia. Wat ook lekker is, zijn de chocoladeproducten van Love In A Box. Zij hebben voor een ieder wat lekkers zoals bijvoorbeeld chocoladerepen met tekst of noten en vruchten, dropchocolade, breukchocolade, gevulde bonbons, nougat en ook liggen de (chocolade) kruidnoten alweer in de winkel.

Wij vinden het gezellig om een praatje te maken en je zo goed mogelijk te helpen met het vinden van het perfecte cadeau. Zoek je iets specifieks, maar kan je het nergens vinden? Vraag het ons en wij gaan voor je op zoek.

Wij hopen je snel te mogen ontvangen in onze winkel! 

Ashley & Charlotte