Gratis bezorging vanaf 50 euro - Veilig betalen met iDEAL - Verzending binnen 1-2 werkdagen

Openingstijden december

De drukste en gezelligste periode van het jaar is weer aangebroken en dat houdt in dat we andere openingstijden hanteren in december. Daarbij houden wij rekening met de evenementen die in het centrum van Oud-Beijerland georganiseerd worden.

Datum Openingstijden
17 december 'Winterse Sferen' 10.00 - 21.00
24 december Kerstavond 10.00 - 15.00
31 december Oudjaarsdag 10.00 - 15.00

Welkom!

Bij ons vind je de allerleukste cadeautjes! Zomaar, voor een feestje of voor jezelf. Wij zorgen ervoor dat het als een cadeautje wordt verzonden. Of het nu voor jezelf is of voor een ander, want niets is leuker dan het uitpakken van een cadeautje! Van sieraden tot chocolade en van thee tot douchegel. We hebben voor ieder budget een passend cadeau!

Kom je er niet uit of heb je een specifieke wens?  Neem gerust contact met ons op.


Webwinkel Keurmerk

Blog

Thee in de Zomer?

De gedachte achter het drinken van warme thee is dat het beter zou zijn dan het drinken van koude dranken, omdat de hoge temperatuur zorgt voor een tijdelijke verhoging van je lichaamstemparatuur.  Je lichaam past zich hierop aan door je lichaamstemperatuur te laten dalen, waardoor het hierna frisser aanvoelt.

Lees meer »

Waarom Losse Thee?

Ik heb zojuist de eerste smaken van ons nieuwe assortiment in losse thee toegevoegd. Waarom verkies ik dit nou boven een zakje Pickwick? Dat leg ik je graag uit!

Lees meer »